پاسخ: [مادربرد گیگابایت] نصب گرافیک MSI 660ti 2GB روی مین گیگا P55 ؟
نقل قول:
ممنون داداش خوب به نظرت این سیستم فعلا جواب میده؟ میخوام اگه جواب میده فعلا ازش استفاده کنم و موقع لازم کلا عوض کنم که ارزش داشته باش که اگه نسلیم قرار تغیر کنه تغیر کرده باشه:11():
بله جواب میده . با خیال راحت ازش استفاده کن . فقط رم هم 8 گیگ کن که تو بازیهایی مثل watch dogs مشکلی نداشته باشی :11():
ممنون داداش بابت راهنمایی:give_rose:
سلام دوستان ببخشید باز این پستو اوردم بالا یه سوال داشتم من این بازی بتلفیلد 4 رو دانلود کردم عجب بازی هست گرافیکشم حرف نداره
میخواستم ببین چطور منتلرو در این بازی فعال کنم قبلا هم این سوالرو پرسیدم که داش امید لینکی به من دادم کمال خود بتلفیلد بود و عکسی که میزارم مال اونجا بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در این عکس تو قسمت ویدئو گزینه اولسمت چپ گزینه اول graphics api قرار داره ولی من که تو تنظیمات قسمت ویئو میرم اون گزینرو ندار تاریخ درایو هم 4/17/2014
ممنون میشم کمک کنید
نقل قول:
سلام دوستان ببخشید باز این پستو اوردم بالا یه سوال داشتم من این بازی بتلفیلد 4 رو دانلود کردم عجب بازی هست گرافیکشم حرف نداره
میخواستم ببین چطور منتلرو در این بازی فعال کنم قبلا هم این سوالرو پرسیدم که داش امید لینکی به من دادم کمال خود بتلفیلد بود و عکسی که میزارم مال اونجا بود
در این عکس تو قسمت ویدئو گزینه اولسمت چپ گزینه اول graphics api قرار داره ولی من که تو تنظیمات قسمت ویئو میرم اون گزینرو ندار تاریخ درایو هم 4/17/2014
ممنون میشم کمک کنید
سلام
توی سایت بتلفیلد نوشته که برای اجرای بازی با منتل باید این شرایط رو داشته باشی ( برای اون دوستانی که نمیدونن ) :
داشتن حتما ورژن AMD Catalyst 14.1 که از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونید دانلود کنید
ویندوز 64 بیت 7 یا 8 و یا 8.1
و یک کارت گرافیک درست و حسابی
پس شما هم باید برای فعال شدن اون گزینه حتما باید ورژن 14.1 رو داشته باشید.
نقل قول:
سلام
توی سایت بتلفیلد نوشته که برای اجرای بازی با منتل باید این شرایط رو داشته باشی :
داشتن حتما ورژن AMD Catalyst 14.1 که از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میتونید دانلود کنید
ویندوز 64 بیت 7 یا 8 و یا 8.1
و یک کارت گرافیک درست و حسابی
پس شما هم باید برای فعال شدن اون گزینه حتما باید ورژن 14.1 رو داشته باشید.
سلام داداش من ویندوزم 7 64 بیتی هست وکارت گرافیکمم R9 270x هست
و اینم اطلاعات درایو گرافیک خوب مشکل چیه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام داداش من ویندوزم 7 64 بیتی هست وکارت گرافیکمم R9 270x هست
و اینم اطلاعات درایو گرافیک خوب مشکل چیه؟
ببینید دوست عزیز برای اجرای این بازی بر روی منتل حتما باید از ورژن 14.1 استفاده کنید که ورژن کاتالیست شما 14.4 هست
پس از پست بالا از اون لینکی که دادم ورژن 14.1 رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه.
:11():
نقل قول:
ببینید دوست عزیز برای اجرای این بازی بر روی منتل حتما باید از ورژن 14.1 استفاده کنید که ورژن کاتالیست شما 14.4 هست
پس از پست بالا از اون لینکی که دادم ورژن 14.1 رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه.
:11():
باشه داداش من اونو دانلود میکنم فقط ورژنش پاین میاد کلا مشکلی نیست؟ بازم ممنونم
نقل قول:
باشه داداش من اونو دانلود میکنم فقط ورژنش پاین میاد کلا مشکلی نیست؟ بازم ممنونم
نه هیچ مشکلی نیست چون بتلفیلد 4 فقط از این ورژن منتل پشتیبانی میکنه و اگه ورژن بالاتر نصب کنید دوباره همین مشکل پیش میاد.
اگر مشکلتون حل شد اعلام کنید.
نقل قول:
نه هیچ مشکلی نیست چون بتلفیلد 4 فقط از این ورژن منتل پشتیبانی میکنه و اگه ورژن بالاتر نصب کنید دوباره همین مشکل پیش میاد.
اگر مشکلتون حل شد اعلام کنید.
باش داداش من اینو دانلود و نصب میکنم مشکل رفع شد اعلام میکنم ممنون موفق باشی:great::give_rose:
نقل قول:
باش داداش من اینو دانلود و نصب میکنم مشکل رفع شد اعلام میکنم ممنون موفق باشی:great::give_rose:
ممنون.
وقت کردی Crysis 3 رو نصب کن.
:give_rose: